Tapahtumia koskevat ehdot | Kuntokeskus Pro

Tapahtumia koskevat ehdot

1. Kaikki ilmoittautumiset tapahtumiin ovat sitovia.


2. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa sellaiset terveydentilaansa koskevat tiedot, jotka Kuntokeskus Pro:n on tapahtuman kannalta oleellista tietää.


3. Tapahtumaan osallistuminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla eikä Kuntokeskus Pro ole vastuussa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.


4. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautuminen veloituksettomasti, mikäli peruutus yhden päivän tapahtumiin tehdään vähintään 14 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 päivää ennen tapahtumaa, Kuntokeskus Pro:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta 50 % tapahtuman hinnasta. Mikäli asiakas ei tee peruutusta ja jättää tulematta tapahtumaan, Kuntokeskus Pro:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta tapahtuman täysi hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.


5. Osallistumismaksun voi suorittaa paikan päällä käteisellä tai kortilla. Mikäli haluat maksaa laskulla, Kuntokeskus Pro laskuttaa tapahtuman jälkikäteen maksuehdolla 14 päivää netto, laskutuslisä 5€. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

​​​​​​​
7. Asiakas saa ilmoittautumisen jälkeen tiedon varauksestaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.