Live-ryhmäliikunta | Kuntokeskus Pro


​​​​​​​​​​​​​​Live-ryhmäliikunta

​​​​​​​

Live-virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit ovat elämys, joka kannattaa kokea!

Olemme luoneet tunnelmallisen ryhmäliikuntasalin hyvällä ilmastoinnilla kuntokeskukseemme, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen treenikokemuksen sekä fiiliksen. Ja mikä parasta, kaikki samalla hinnalla.

Kalenterin mukaisesti pyörivien tuntien lisäksi muina aikoina klo 5-24 voit vapaasti tulla valitsemaan itsellesi sopivan virtual tunnin silloin kun sinulle sopii. Tutustu tuntitarjontaamme tarkemmin alla!​​​​​​​​​​Voima & kiinteytys

Voima & kiinteytys tunneilla kehitetään lihaskuntoa ja muokataan kehoa
​​​​​​​

Live- tunti

CORE & PAKARA

60min

Core-pakara tunnilla treenataan keskivartalon lihakset vahvaksi (vatsa-kyljet-selkä). Treeni kohdistuu syvistä tukilihaksista pinnallisiin lihaksiin, tunnilla keskitytään myös tehokkaaseen pakara- ja reisilihasten muokkaamiseen sekä kiinteyttämiseen.​​​​​​​


> TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI <​​​​​​​


Live- tunti

PRO BODY

​​​​​​​60min

Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen treenataan tehokkaasti kokokehoa haastaen keskivartaloa, voimaa ja tasapainoa.

Pro Body tunti on tehokasta mutta samalla hauskaa, innostavaa ja vaihtelevaa.

Vastuksena ja välineenä käytetään joko omaa kehon painoa sekä tunnista riipuen myös vastuskuminauhoja, käsipainoja, pumppitankoa ja steppilautaa.

Lopussa 10-15min palauttelevaa venyttelyä.

Sopii hyvin kaikille!
​​​​​​​


> VARAA PAIKKA <


Live-tunti

LIHASKUNTO

50min

Hyvä peruslihaskuntotunti sekä aloittelijoille että edistyneille treenaajille. Tunnilla treenataan eri välineiden sekä kehonpainon avulla ja keskitytään liikkeiden tekniikkaan. Tervetuloa vahvistamaan koko kehoa!


> VARAA PAIKKA <Toiminnallisessa harjoittelussa laitetaan koko keho monipuolisesti töihin. Tunnit kehittävät lihaskuntoa, koordinaatiota, tasapainoa ja haastavat erityisesti keskivartalon lihaksia.
​​​​​​​

Live- tunti

CROSSPRO

45min

CrossPro on tehokas toiminnallinen tunti, jolla kehität koordinaatiota, kestävyyskuntoa sekä voimaa. Harjoittelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Tunneilla käytetään hyödyksi vapaita painoja, esim. levytankoja, kahvakuulia, kehonpainoa sekä erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä (kuntopallot, köydet, kuminauhat jne.. ) Kaiken ikäiset sekä kuntoiset voivat tulla treeneihin koska pystyt itse säätämään harjoituksen haastavuutta oman kuntosi mukaan. Treeni koostuu voima- ja kehonhallinta osuuksista sekä useasta, lyhyillä tai ilman taukoja tehtävistä liikkeistä, joissa sykkeet nousee, hiki virtaa ja kunto nousee.​​​​​​​

> VARAA PAIKKA <


​​​​​​​Tanssi

Tanssitunnit ovat hauska ja energinen tapa pitää hyvää huolta omasta kunnosta sekä hyvinvoinnista rytmikkään musiikin tahdissa.
​​​​​​​​​​​​​​

Live- tunti

ZUMBA

60min

Zumba on hauska ja tehokas kuntotanssimuoto, joka perustuu latinorytmien innoittamaan musiikkiin ja tanssiin. Luvassa on mukaansatempaava, kuntoa kohottava tunti, jossa tanssiliikkeet ja rytmit vaihtelevat vauhdikkaasti.Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta tanssillista tunneista ja sopii siten kaikille, ketkä haluavat nauttia hyvästä musiikista ja iloisesta liikkumisesta!

> VARAA PAIKKA <


​​​​​​​Kehonhuolto & Pilates

Kehonhuolto tunneilla keskitytään kehon ja mielen huoltoon, palautumiseen sekä liikkuvuuteen.​​​​​​​

Live- tunti

DYNAAMINEN JOOGA

60min

Kehoa avataan ja vahvistetaan lempein liikkein ja pysähdytään tähän hetkeen.
Harjoitus kehittää liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa.
harjoitus antaa mahdollisuuden tulla tietoiseksi kehosta, sekä oman mielen sisällöstä.
Keho, mieli ja tunteet ovat kokonaisuus, kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Tunti sopii parhaiten sinulle joka kaipaat irtautumista arjen suorittamisesta ja kaipaat kehoon ja mieleen joustavuutta .
Harjoitukseen osallistuminen ei edellytä notkeutta!

>TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI <


​​​​​​​Kamppailu

Kamppailutunnit ovat mukaansa tempaavia kamppailulajeja mukailevia tunteja, jotka haastavat niin kestävyys- kuin lihaskuntoa.​​​​​​​
​​​​​​​

LIVE- tunti

PRO COMBAT

45min

Pro combat on tunti, jossa yhdistetään nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn liikkeitä innostavan musiikin rytmiin. Tässä koko kehon treenissä pääset haastamaan kestävyyttäsi ja opit tekniikoita lyönteihin sekä potkuihin- samalla kun pidät hauskaa!

> TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI <