Live-ryhmäliikunta | Kuntokeskus Pro


​​​​​​​​​​​​​​Live-ryhmäliikunta

​​​​​​​

Live-virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit ovat elämys, joka kannattaa kokea!

Olemme luoneet tunnelmallisen ryhmäliikuntasalin hyvällä ilmastoinnilla kuntokeskukseemme, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen treenikokemuksen sekä fiiliksen. Ja mikä parasta, kaikki samalla hinnalla.

Kalenterin mukaisesti pyörivien tuntien lisäksi muina aikoina klo 5-24 voit vapaasti tulla valitsemaan itsellesi sopivan virtual tunnin silloin kun sinulle sopii. Tutustu tuntitarjontaamme tarkemmin alla!​​​​​​​​​​Voima & kiinteytys

Voima & kiinteytys tunneilla kehitetään lihaskuntoa ja muokataan kehoa
​​​​​​​

Live- tunti

CORE & PAKARA

60min

Core-pakara tunnilla treenataan keskivartalon lihakset vahvaksi (vatsa-kyljet-selkä). Treeni kohdistuu syvistä tukilihaksista pinnallisiin lihaksiin, tunnilla keskitytään myös tehokkaaseen pakara- ja reisilihasten muokkaamiseen sekä kiinteyttämiseen.​​​​​​​


TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI

Live- tunti

PRO BODY

​​​​​​​60min

Pro Body -tunti kehittää lihaskestävyyttä.

Tunti alkaa lyhyellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen koko kehoa treenataan tehokkaasti haastaen keskivartaloa, voimaa ja tasapainoa.

Pro Body -tunti on tehokasta mutta samalla hauskaa, innostavaa ja vaihtelevaa.

Vastuksena ja välineenä käytetään, joko omaa kehon painoa sekä tunnista riipuen myös vastuskuminauhoja, käsipainoja, pumppitankoa ja steppilautaa.

Lopussa 10-15min palauttelevaa venyttelyä.

Sopii hyvin kaikille!
​​​​​​​


VARAA PAIKKALive-tunti

LIHASKUNTO

50min

Hyvä peruslihaskuntotunti sekä aloittelijoille että edistyneille treenaajille. Tunnilla treenataan eri välineiden sekä kehonpainon avulla ja keskitytään liikkeiden tekniikkaan. Tervetuloa vahvistamaan koko kehoa!


VARAA PAIKKAToiminnallisessa harjoittelussa laitetaan koko keho monipuolisesti töihin. Tunnit kehittävät lihaskuntoa, koordinaatiota, tasapainoa ja haastavat erityisesti keskivartalon lihaksia.
​​​​​​​

Live- tunti

CROSSPRO

45min

CrossPro on tehokas toiminnallinen tunti, jolla kehität koordinaatiota, kestävyyskuntoa sekä voimaa. Harjoittelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Tunneilla käytetään hyödyksi vapaita painoja, esim. levytankoja, kahvakuulia, kehonpainoa sekä erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä (kuntopallot, köydet, kuminauhat jne.. ) Kaiken ikäiset sekä kuntoiset voivat tulla treeneihin koska pystyt itse säätämään harjoituksen haastavuutta oman kuntosi mukaan. Treeni koostuu voima- ja kehonhallinta osuuksista sekä useasta, lyhyillä tai ilman taukoja tehtävistä liikkeistä, joissa sykkeet nousee, hiki virtaa ja kunto nousee.​​​​​​​


VARAA PAIKKA


Live -tunti

CROSSPOWER

45min

Voimaliikunnan ystäville sykettä, toiminnallisuutta ja aerobisen liikunnan harrastajille voimaa.

Toiminnallinen voimaharjoittelu, jonka keskeisenä periaatteena on, että yksi liike harjoittaa samaan aikaan monia eri lihaksia. Toiminnalliset liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia. Sopii kaikille ikään, kuntoon tai sukupuoleen.

Toteutetaan pienryhmätilassa.


VARAA PAIKKA
​​​​​​​Tanssi

Tanssitunnit ovat hauska ja energinen tapa pitää hyvää huolta omasta kunnosta sekä hyvinvoinnista rytmikkään musiikin tahdissa.
​​​​​​​​​​​​​​

Live- tunti

ZUMBA

60min

Zumba on hauska ja tehokas kuntotanssimuoto, joka perustuu latinorytmien innoittamaan musiikkiin ja tanssiin. Luvassa on mukaansatempaava, kuntoa kohottava tunti, jossa tanssiliikkeet ja rytmit vaihtelevat vauhdikkaasti.Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta tanssillista tunneista ja sopii siten kaikille, ketkä haluavat nauttia hyvästä musiikista ja iloisesta liikkumisesta!

VARAA PAIKKA

Live -tunti

PRO DANCE

60min

Pro Dance on energinen ja mukaansa tempaava tanssikokemus kaikenkuntoisille osallistujille. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kokenut tanssija, tämä tunti antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tanssin ilosta ja hyödyistä.

Pro Dance tunti koostuu 12 eri kappaleesta, tanssiosuus sisältää vaihtelevia tanssityylejä ja liikkeitä, jotka haastavat kehoa ja mieltäsi, jokainen kappale pitää sisällään oman koreografian! Tavoitteena on pitää tunti monipuolisena ja hauskana.

Tällä tunnilla voit heittäytyä tanssin pyörteisiin ja nauttia yhdessäolon voimasta!


ALKAA TIISTAISIN 4.6.2024

​​​​​​​Kehonhuolto & Pilates

Kehonhuolto tunneilla keskitytään kehon ja mielen huoltoon, palautumiseen sekä liikkuvuuteen.​​​​​​​

Live- tunti

DYNAAMINEN JOOGA

60min

Kehoa avataan ja vahvistetaan lempein liikkein ja pysähdytään tähän hetkeen.
Harjoitus kehittää liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa.
harjoitus antaa mahdollisuuden tulla tietoiseksi kehosta, sekä oman mielen sisällöstä.
Keho, mieli ja tunteet ovat kokonaisuus, kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Tunti sopii parhaiten sinulle joka kaipaat irtautumista arjen suorittamisesta ja kaipaat kehoon ja mieleen joustavuutta .
Harjoitukseen osallistuminen ei edellytä notkeutta!

TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI


LIve- tunti

PRO BALANCE -KEHONHUOLTO

45min

Kehonhuoltotunti on suunniteltu parantamaan liikkuvuutta, kehonhallintaa ja rentoutumista. Tunnin aikana keskitymme kehoa avaaviin liikkeisiin, kevyeen lihaskuntoon ja venytyksiin, jotka auttavat sinua ylläpitämään kehosi hyvinvointia. kehonhuoltotunti sopii kaikille riippumatta liikuntataustastasi. Muista kuunnella omaa kehoasi ja tehdä harjoitteet omassa tahdissasi. Toivottavasti nautit tunnista ja tunnet itsesi virkistyneeksi ja rentoutuneeksi sen jälkeen!


TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI

​​​​​​​Kamppailu

Kamppailutunnit ovat mukaansa tempaavia kamppailulajeja mukailevia tunteja, jotka haastavat niin kestävyys- kuin lihaskuntoa.​​​​​​​
​​​​​​​

LIVE- tunti

PRO COMBAT

45min

Pro Combat on tunti, jossa yhdistetään nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn liikkeitä innostavan musiikin rytmiin. Pro Combat tarjoaa intensiivisen kokemuksen, joka parantaa kehonhallintaa ja vahvistaa lihaksia. -samalla kun pidät hauskaa! Tämä treeni yhdistää voiman, nopeuden ja kestävyyden.


TUNNIT PERUTTU TOISTAISEKSI