Loppuvuoden treenit Kuntokeskus Prolla | Kuntokeskus Pro

Loppuvuoden treenit Kuntokeskus Prolla

Nyt on aika suorittaa loppu vuoden rutistukset ja sen myötä nauttia pyhien vapaista. Meidän kuntokeskus on asiakkaillemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, joten pääset treenaamaan myös vapaiden aikana.
Tarjoamme treenaajillemme live- sekä virtuaaliohjattuja tunteja sekä tilat ja välineet omatoimiseen harjoitteluun. Tiloissamme on viihtyisää ja väljää treenata ja meille ovat kaikki tervetulleita!


Osta itsellesi sopiva jäsenyys ja tule treenaamaan Nurmijärven monipuolisimpaan kuntokeskukseen!


Verkkokaupastamme löydät koko tuotevalikoimamme!


Henkilökohtaista valmennusta vailla?


Jos kaipaat uutta saliohjelmaa, olet aloittamassa treenaamista tai haluat monipuolistaa treenejäsi, ota meihin yhteyttä niin luomme sinulle sopivan kokonaisuuden!

Meiltä löydät erilaisia PT-paketteja, joista valita itselle sopivin.


Lataa sovelluksemme niin saat ajankohtaiset uutiset suoraan puhelimeesi!


Käy lataamassa Kuntokeskus Pro- sovellus puhelimeesi. Sen avulla pääset kulkemaan ovista ilman kulkutunnistetta sekä samalla näet ajankohtaiset uutisemme kätevästi puhelimestasi.

10-korttilaiset pystyvät seuraamaan jäljellä olevia käyntikertojaan sekä jäsenet, joilla sopimus on määräaikainen, näkevät kuinka kauan heidän jäsenyytensä on vielä voimassa.

Sovelluksen kautta pystyt myös olemaan meihin nopeasti ja kätevästi yhteydessä, jos haluat antaa palautetta tai sinulla on kysyttävää.


Paketit pukinkonttiin Kuntokeskus ProltaNappaa tyylikkäät vaatelahjat joululahjaksi Kuntokeskus Pron valikoimasta.

Meiltä löydät logollamme varustettuja yläosia niin miehille kuin naisillekin. Esimerkiksi hupparimme* on sopiva lahja viileisiin iltoihin tai treenin jälkeen ylle heitettäväksi.

Verkkokaupasta ostetut tuotteet voit noutaa vastaanotostamme tai käydä paikan päällä sovittamassa ja valitsemassa sopivat.


*Hupparimme ovat tilaustuotteita. Tilauksen voit jättää vastaanottoomme ja tuotteiden saapuessa ilmoitamme kun ne ovat haettavissa


Koko vaatevalikoimamme on esillä verkkokaupassamme!


Meiltä löydät myös aineettomat lahjat!Lahjakortit ovat oiva lahjaidea heille, jotka eivät materiaa kaipaa. Lahjakortilla voit maksaa esimerkiksi salijäsenyyden, henkilökohtaisen valmennuksen tai muita tuotteitamme.

Verkkokaupastamme löydät kolme eri arvoista lahjakorttivaihtoehtoa tai jos niistä ei löydy sopivaa niin paikan päältä vastaanotosta hakiessasi sinun on mahdollista valita haluamasi summa.


Nappaa Fastin juotavat proteiinishaket Kuntokeskus Pron vastaanotosta ennen treeniä tai sen jälkeen palautusjuomaksi!

Banaanin ja toffeen herkullinen kombo


Fastin proteiinishake kahdessa eri maussa: Banoffee sekä MilkChoco. Nämä herkulliset proteiinipitoiset juotavat löydät kylmähyllystämme!

Suussasulava maitosuklaa


Lisäravinteet monipuolisen ravitsemuksen tueksi!

Puhdistamon laadukkaat ja luonnolliset lisäravinteet löydät verkkokaupastamme sekä vastaanotostamme. Näiden avulla lisäät ravitsemukseesi tarvittavia aminohappoja ja mahdollistat sitä kautta lihasmassan kasvun sekä säilymisen. Proteiinijauheiden makuina löytyy herkulliset suklaa ja vanilja sekä maustamaton versio. Optimal EAA-jauheessa makuna on mangon ja vadelman yhdistelmä.


Kadonneet tavarat löytötavarakorista tai vastaanotosta!

HUOM! Jos sinulta on unohtunut salille juomapullo, treenikengät tms., muistathan aika ajoin tarkistaa löytötavarakorimme, jonka löydät ulko-oven vierestä kenkähyllystä. Keräämme sinne pukuhuoneista ja kuntosalin tiloista löytyneet tavarat. Arvokkaamman omaisuuden, kuten auton avaimet, korut tai kuulokkeet, otamme talteen vastaanottoomme, josta ne voi noutaa tuntomerkkejä vastaan.

HUOMIOITHAN myös että kenkäteline on kenkien säilytystä varten vain paikalla olosi ajan, joten viethän kengät mukanasi kun lähdet. Henkilökunta kerää pitkään seisoneet kengät pois.


Muista hyödyntää liikuntaetusi ennen vuoden vaihdetta!

Meillä käy maksutapoina myös liikuntaeduilla. Eli jos sinulla on menossa etuja vanhaksi, muistathan hyödyntää ne ennen vuoden vaihdetta. Esimerkiksi tulevien kuukausien laskuja voi maksaa etukäteen tai hyödyntää liikuntaetuja valmennukseen tai lahjakortteihin.


Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ota meihin yhteyttä joko puhelimen tai verkkosivujemme välityksellä tai poikkea vastaanotossamme! Voit olla meihin yhteydessä myös Kuntokeskus Pro- sovelluksen kautta.