Kuntokeskus Pro | Kuntokeskus Pro

Treenaaminen Kuntokeskus Prolla

Tavoitteenamme on tukea ja kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan ja haluamme luoda jokaiselle mahdollisuuden kehittyä. Saliltamme löydät laadukkaat tilat ja laitteet, jotka sopivat tukemaan jokaisen henkilökohtaisia tavoitteita. Palveluistamme löydät sekä ryhmäliikuntatunteja että yksilövalmennusta. Tarkoituksenamme on kehittää toimintaa jatkuvasti, jotta se sopii mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeisiin.

Kuntokeskus Pro- sovellus helpottamaan treeniarkea


Lataa Kuntokeskus Pro- applikaatio sovelluskaupasta ja saa ajankohtaiset ilmoitukset suoraan puhelimeesi.

Sovelluksella pääset salille sisään joka päivä kello 5-24, eikä sinun tarvitse kantaa kulkutunnistetta enää mukanasi.

Sovelluksen kautta pääset myös ilmoittautumaan ryhmäliikuntatunneille.

Sieltä näet myös mihin saakka jäsenyytesi on maksettu tai jäljellä olevat käyntimäärät.


Uusi asiakas! Lataa ilmainen kokeilukäynti verkkokaupastamme ja asenna Kuntokeskus Pro- sovellus älypuhelimeesi, niin pääset kokeilemaan saliamme myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.


Jäsenyys helposti verkkokaupastamme!

Verkkokaupastamme voit helposti ja nopeasti ostaa itsellesi sopivan tuotteen ja lataamalla Kuntokeskus Pro- sovelluksen pääset käyttämään saliamme heti oston tehtyäsi!


Sopivat tuotteet myös opiskelija- tai eläkeläisbudjettiin

Tarjoamme opiskelija- sekä eläkeläisalennusta valituista jäsenyyksistä. Alennettuja hintoja pääset hyödyntämään esittämällä opiskelija- tai eläkeläiskorttisi vastaanotossamme.


Puhdistamon lisäravinteet

Valikoimastamme löydät Puhdistamon lisäravinteita, jotka tuovat boostia treeneihisi.

Puhdistamon proteiinituotteet eivät sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Vege- ja riisiproteiinit ovat myös vegaanisia, maidottomia, gluteenittomia sekä soijattomia.

Optimal EAA sisältää kahdeksaa ihmiselle välttämätöntä aminohappoa, jotka tukevat kehon uudelleenrakennusprosessia. Tuote on sokeriton eikä sisällä aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Makuna virkistävä vadelma & mango!


Meiltä löydät myös Puhdistamon juomia


Puhdistamon energiajuomat ovat sokerittomia ja raikkaan makuisia. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta eivätkä ne sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Niissä yhdistyy puhdas sisältö ja herkullinen maku!

Puhdistamon juomia voit ostaa vastaanotostamme sen aukioloaikoina (ma-pe 9-12, ma-ti & to 16-19 & la 10-12).


Puhdistamon Kombucha on lisä- sekä säilöntäaineeton vihreästä teestä hapatettu kuplajuoma, joka sisältää vatsaa helliviä maitohappobakteereita. Kombuchan voi napata treenin jälkeiseen janoon tai nauttia juhlien kuplivana juomana!


Hae edustavat treeni- ja vapaa-ajan vaatteet Kuntokeskus Pro:lta!

Löydät Kuntokeskus Pro:n logolla varustetut vaatteet sekä verkkokaupastamme että vastaanotostamme.

Valikoimasta löytyy naisille ja miehille hihattomia ja lyhythihaisia paitoja sekä huppareita. Päähinevalikoimassa on perinteisempi baseball lippis sekä suoralippainen snapback lippis, jotka molemmat ovat unisex-malleja.


Jos kaipaat apua, vinkkejä tai sinulla on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä meihin verkkosivujemme kautta tai tule käymään vastaanotossamme. Olemme mielellämme avuksi, jos vain mahdollista!