Haluatko aloittaa kehittävän harjoittelun? | Kuntokeskus Pro

Haluatko aloittaa kehittävän harjoittelun?

Kuntokeskus Pro:n tähtäin on korkeassa treenivälineiden laadussa, motivoivassa ja toimivassa treeniympäristössä sekä ammattitaitoisissa valmennuspalveluissa. Olet sitten aloitteleva tai kokenut harjoittelija niin nämä seikat tukevat vahvasti kehittävää ja tuloksekasta harjoittelua!

Ympäröi itsesi positiivisellä fiiliksellä ja ympäristöllä!

Tervetuloa Kuntokeskus Pro:hon!

UUSI ASIAKAS? TULE KOKEILEMAAN KUNTOKESKUSTAMME!Kuntokeskus Pro sovellus

Osta verkkokaupasta mikä tahansa tuote ja pääset Kuntokeskus pro sovelluksella käyttämään palveluitamme ilman kulkutunnistetta 05:00-24:00 vuoden jokaisena päivänä.

Sovellusta voit käyttää salikorttina ja kulkea sillä sisään ovista. Voit ilmoittautua tai perua ilmoittautumisesi jumppiin. Voit myös olla helposti yhteydessä asiakaspalveluumme appin kautta.

Näet myös mihin saakka jäsenyytesi on maksettu, ja mikäli sinulla on kertakäyntejä tai 10-kortti, näet käyntimääräsi sovelluksesta.

Play-kauppa:https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.wisegym.kuntokeskuspro


Apple-store:https://apps.apple.com/fi/app/kuntokeskus-pro/id1572636788


Treeniohjelmat

Liikevideo opastukset ja kirjalliset ohjeistukset, helpottavat omatoimista harjoittelua.

KUNTOKESKUS PRO:N VALMENNUS ASIAKKAANA SAAT TREENIOHJELMAT SUORAAN PUHELIMEESI

Valmentajan sinulle laatimat harjoitusohjelmat näkyvät Sportyplanner treenikalenterissa ohjelmoiduilla päivillä. Treenin päätteeksi voit merkata treenin suoritetuksi, minkä jälkeen treeni näkyy kalenterissa vihreänä. Voit merkata liikuntakalenteriin myös itsenäisiä treenimerkintöjä.


UUTTA ENERGIAA!

NED Original on energiajuoma, joka maistuu tutulta energiajuomalta, mutta on oikeasti hyvää. Tämän sokerittoman energiajuoman kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Tuttu maku, puhdas sisältö – meistä melko loistava diili!

NED Originalin herkullinen maku syntyy aidoista marjoista sekä luontaisista aromeista. Kofeiinin lähteenä vihreätee-, guarana- ja yerba mate -uutteet. Pärisee.

Ei sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai mitään muutakaan ylimääräistä.

Choose good energy!LAADUKKAAT LISÄRAVINTEET VERKKOKAUPASTA JA VASTAANOTOSTA


MUISTATHAN HYÖDYNTÄÄ VUODEN LOPPUUN MENNESSÄ VANHENEVAT LIIKUNTAEDUT

Meillä voit hyödyntää liikuntaetuja kuntosalikorttiin, lahjakorttiin, Personal Training palveluihin (ruokavalio, treeniohjelma, ohjaus yms.)